Skip Navigation LinksNye-nettsider-nye-tider

Skip Navigation LinksLegemidler til barn > Om oss > Nye nettsider - nye tider!

Nye nettsider - nye tider!

​Velkommen til nye Nasjonalt kompetansenettverk for legemidler til barn sine nye nettsider. Vi er glade for å presentere nye sider med ny og forbedret funksjonalitet. Vi har noen utfordringer med de nye  sidene, og det arbeides med å løse dette. På denne siden vil vi gi informasjon om kjente feil og planlagte utbedringer.

Ta gjerne kontakt med oss om du ikke finner det du leter etter, helst på e-post: legemidlertilbarn@helse-bergen.no

Kjente feil/problemstillinger - og noen løsninger:

1)  Innlogging for nettverksmedlemmer er tilgjengelig - endringer i innloggingen for brukere i Helse Vest.
​Innlogging på nettverkets intranettsider er igjen mulig,  brukernavn og passord er uendret fra de gamle nettsidene. Brukere i Helse Vest må nå også bruke skjemainnlogging, med brukernavn (e-postadressen) og tildelt passord. Bruksanvisning for innlogging finner du her.
Har du glemt passord og/eller brukernavn kan du sende e-post til legemidlertilbarn@helse-bergen.no, så vil vi sende deg dette så raskt vi kan (vanligvis innenfor vanlig arbeidstid).

2) Lenkene i gamle nyhetsbrev virker ikke
Dette skyldes at vi har lagt om strukturen på nettsidene og de aller fleste nyhetssakene (og andre sider) har fått nye lenker. Dette vil ikke bli endret. For å få tak i nyhetssakene kan siden med opplisting av nyheter brukes eller det kan søkes i nettsidene for å få frem de samme sidene.

Denne siden vil bli oppdatert når vi har nye opplysninger om feil og feilrettinger. Meld fra til oss om feil og problemstillinger, så skal vi forsøke å ordne det :-) Send meldingene på e-post til legemidlertilbarn@helse-bergen.no