Skip Navigation LinksLegemidler til barn > Nyheter > Psykofarmakanettverket er offisielt i drift

Psykofarmakanettverket er offisielt i drift

Nasjonalt kompetansenettverk for psykofarmaka til barn og unge er et viktig resultat av det nasjonale satsingsområdet om riktig bruk av psykofarmaka hos barn og unge. Vi gratulerer med oppstart!

Den 17. januar startet offisielt Nasjonalt kompetansenettverk for psykofarmaka til barn og unge, også kalt "Psykofarmakanettverket". Etter et halvt år med forberedelser kan nå barne- og ungdomspsykiaterne Christina Johanne Ruben Eliassen, Ingvild Skogen Bauge og Stephan Just sammen med provisorfarmasøyt Haakon Gravanti Rosland ta fatt på det omfattende arbeidet som er knyttet til psykofarmaka til barn og ungdom. 

Psykofarmakanettverket vil fokusere på kvalitetssikring og revidering av tilgjengelig beslutningsstøtte. Mer informasjon om hvordan dette arbeidet skal foregå vil komme etterhvert. 

Nettverket har en egen fane på sine nettsider som heter Psykofarmaka. Her finnes informasjon om Psykofarmakanettverket, nyttige lenker og nyheter om psykofarmaka. Sidene er under oppbygging og mer innhold kommer etterhvert. 

Nettverket gratulerer Psykofarmakagjengen med å endelig være i gang med dette viktige arbeidet!