Skip Navigation LinksLegemidler til barn > Nyheter > Koronaviruset - informasjon til foreldre, omsorgspersoner og allmennheten forøvrig

Koronaviruset - informasjon til foreldre, omsorgspersoner og allmennheten forøvrig

Nettverket har her samlet lenker til ulike nettsider med informasjon om koronaviruset som kan være nyttig for foreldre, omsorgspersoner og allmennheten forøvrig. Nyhetssaken oppdateres fortløpende, sist oppdatert: 20/8-2020.

​Vi står ovenfor en svært spesiell situasjon, og det er iverksatt en rekke tiltak for å bekjempe koronaviruset. Nettverket oppfordrer alle i befolkningen til å holde seg oppdatert og følge myndighetenes råd, som er tilgjengelig på Folkehelseinstituttet (FHI) og Helsenorge sine temasider om koronaviruset.

På FHI sin temaside om koronaviruset finner du blant annet:

På Helsenorge sin temaside om koronaviruset finner du blant annet:

Ammehjelpen har et avsnitt om amming dersom mor er smittet av koronaviruset i sin artikkel om amming ved mors sykdom.

Det er også opprettet egne telefontjenester for å besvare befolkningens spørsmål om koronaviruset. Pågangen på disse har tidvis vært stor, og ventetiden har vært lang. Det samme gjelder legevakten, og tildels nødnumre. Vi må huske at både voksne og barn fortsatt kan rammes av akutt og alvorlig sykdom som ikke skyldes koronaviruset. Det er viktig at også disse kommer i kontakt med legevakt og nødnummer.

Nyhetssaken oppdateres fortløpende, sist oppdatert: 20/8-2020.